Kjøpsbetingelser

Nettbutikken www.bybliko.no eies og driftes av Ragnhild tekstildesign, Tungavegen 79, 7047 Trondheim med org.nr. NO 981 059 476


Ordrebekreftelse
Når du har bestilt en vare i nettbutikken vår, vil du få en ordrebekreftelse sendt til epost-adressen du har oppgitt. Den er en bekreftelse på avtalen som er inngått og er bindende for begge parter.


Risikoen for varen
Risikoen for varen går over på kjøperen når varen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis forsendelsen av varen er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.


Betalingsmetode
I bybliko.no sin nettbutikk er du velkommen til å betale trygt og enkelt gjennom Klarna chechout eller Vipps.


Frakt
Vi tilbyr fri frakt til våre kunder på kjøp over kr. 1500,- (inkl. MVA). Normal porto hos Bring er kr 95,-. Vi sender alle varer senest neste virkedag etter at bestillingen er mottatt, normal leveringstid er 1– 4 virkedager.

Bytte
Ønsker du å bytte varen i for eksempel en annen størrelse eller et annet produkt er det intet problem.

Fyll ut vedlagte returskjema og legg ved pakken og benytt den returetiketten som også ligger i pakken ved din tilbakesendelse.

Du som kunde blir belastet med kr 56,- for returporto av varen, dette beløpet blir trukket fra beløpet ved tilbakebetalingen til deg.

 
Angrer du på kjøpet
Angrerettloven gir deg rett innen 14 dager etter mottatt forsendelse til å angre på ditt kjøp og dersom du går fra denne avtalen skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

Varen må være i samme stand som du mottok den, det vil si ubrukt og med alle originale lapper på. Sørg for at pakken du sender tilbake er godt pakket inn, bruk gjerne den samme emballasjen som varen kom i.

I pakken du mottar er det vedlagt et returskjema, fyll ut dette og legg ved pakken. Her er også link til dette angrerettskjema Angreskjema

Se også detaljer beskrevet i Skjema for opplysninger om angrerett som også vil ligge vedlagt i pakken. Skjema for opplysninger

Det ligger også med en returetikett som du benytter ved tilbakesendelse.

Du som kunde blir belastet med kr 56,- for returporto av varen, dette beløpet blir trukket fra beløpet ved tilbakebetalingen til deg.

 

Reklamasjon
Dine rettigheter med hensyn på reklamasjon ved kjøpet er beskrevet i forbrukerkjøpsloven.

Du som kunde er pliktig til å undersøke at varer du mottar stemmer med det du har bestilt. Er varen defekt eller vi har levert feil vare må du innen rimelig tid ta kontakt med oss direkte på epost ragnhild@ragnhild.no hvor du beskriver feilen/mangelen.

Vi dekker fraktkostanden for defekte varer. Returseddel finner du vedlagt i esken.